středa 8. února 2017

Dvojjazyčný skype, super Bowl a všechno nové

Čau, ahoj všichni!

   Dneska je středa a my máme " no students day", protože mají učitelé nějakou velkou schůzku. Takže teď jsme se probudili, udělali snídani a koukáme na film. A tak nějak jsem přemýšlela kolik dalších zážitků mě bude čekat teď o víkendu, tak jsem si řekla že by bylo fajn využít volného dne a sepsat poslední události už dneska.
   Z většiny byl celý minulý týden to samé : škola- trénink- večeře- úkoly- seriál.  Pátek byl teda trošku jiný, protože bylo zimní " pep rally" což je ukázka zimních sportů na naší škole. Plavání je je jarní sport, takže na dalším budu vystupovat i já s mým týmem! Vždycky se mi líbí, jakou umí udělat atmosféru!
   Host mom měla 6 února narozeniny a tak jela s jejím manželem na "narozeninový víkend" na pláž, což pro mě a mé sourozence znamenalo strávit víkend u jejich mamky. Host mamka nás tam odvezla hned po škole, takže jsme nešla na trénink, ale nějak mi to nevadilo, protože jsme se k ní šíleně těšila. V pátek večer jsme si udělali véču a pak asi do půlnoci koukali na seriál. Ráno jsme se tak nějak poflakovali, ale pak ségra vymyslela, že má pro mě v plánu dárek k narozeninám, ale že mě potřebuje hezky vyfotit... no takže jsme se upravily a vyrazily s mým úžasným foťákem do parku, kde jsme nakonec strávily asi 4 hodiny... jak focením, tak blbostma na hřišti.. no jestli nás někdo viděl, tak se nám musel dost smát :D. Když byla ségra konečně se vším spokojená, tak jsme doma jen upravovali fotky a smáli se těm vtipným. Po pozdním obědě, jsme dostali chuť na Starbucks a jelikož ten ke kterému by se dalo jít pěšky se ještě staví a další je asi 6 minut autem, poprosili jsme Britt mamku jestli nás tam hodí... a ano odvezla. Pro mě jakožto holku, která bydlí v Ústí a Starbucks má jendou za čas, když jede do Prahy... je tohle fakt vtipný, prostě si jedete pro kafe do kavárny a pak si to vypijete v klidu doma :D. Večer jsme začali připravovat věci na nedělní Super Bowl.
   V neděli ráno jsme měla domluvené volání s našima zas asi po 3 týdnech.. tak jsme se zeptala jestli můžu jít do nejstaršího bráchy pokoje, který zrovna není doma, aby byl klid. Začali jsme hezky v klidu jen já naši a ségra, ale pak si Britt šla pro tričko a mamka s taťkou, že jí chtějí vidět.. no takže nakonec se mnou volala i Britt, pak se připojila babička a děda a pak ještě teta.. no musím říct, že tohle byl nejlepší skype za celou dobu! Všichni jsme se pobavili :D. Bylo pro mě občas těžký mluvit chvíli anglicky pak zas česky.. dokonce jsme nechtěně mluvila na naše anglicky a na Britt česky.. no byl to fakt mazec! Ale přestože tam jsou ty jazykové rozdíly, tak to bylo super! Z běžných 2 hodin volání byly rázem 3 a půl hodiny. Po volání jsme šli do krámu, koupit něco host mamce k narozeninám a když jsme přišli už se začali scházet různí sousedi a rodina na párty, kvůli slavnému americkému "Super Bowl". Super bowl je velký zápas Amerického fotbalu.. hodně lidí to tu řešilo celý minulý týden. Kupují si trička oblíbených týmu a všechno kolem týmů. Spousta lidí dělá dokonce i párty, přesně jako ta Britt. Takže se sešlo asi 15 lidí u nich doma s tím, že její nevlastní taťka dělal chili hot dog a pak samozřejmě kupa dalšího jídla. Každý na sobě měl tričko týmu.. bohužel asi 10 minut před zahájením, pro nás přijela host mom, takže jsme museli domů. Ale byli jsme pozvaní k Julie na večeři, tak jsme se u toho koukali na Super bowl. No a v pondělí hurá do školy :D. Naštěstí máme teď 2 dny školu volno a pak 2 dny a prodloužený víkend! Od pátku je na plánu takových věcí, že další článek bude ultra dlouhý, to vím už teď :D.

   Mějte krásný zbytek týdne!
Adel :)


2 komentáře:

  1. Ahoj Adél, strašně ráda čtu tvůj blog, jak si vedeš a tak. Jsi super. Piš dál.

    OdpovědětVymazat

Poslední týden školy, loučení a vše kolem toho

Ahoj všichni,    Omlouvám se, že jsem se hned neozvala, ale nějak toho bylo moc a nebyl čas, takže to nešlo. Nechce se mi věřit, že mého A...